söndag 22 augusti 2021

I samarbete med Cellexir

rabattkod: DP 50%

Till min glädje har jag inlett ett samarbete med kosttillskottsföretaget Cellexir och måste givetvis skriva några rader om det. 

Vad är Cellexir?
"Cellexir One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier. Tillskottet är framtaget tillsammans med specialist läkaren Dr Marcus Gitterle. Produkten passar dig som vill öka din energi, få bättre återhämtning efter träning eller en stressig vardag och för dig som vill känna dig mer alert och skärp i tanken." (från Cellexirs hemsida). Se mer på:



När jag först hörde talas om Cellexir var jag fortfarande skeptisk till all form av kosttillskott men ju mer jag lärde mig, desto mer nyfiken blev jag. Jag lyssnade på en av grundarna, Jonas Bohr (som alldeles nyligen satte ett världsrekord på cykel) och läste givetvis boken Growing young av Marcus Gitterle. Min bokrecension nedan:


Klokare såg jag logiken i resonemanget kring varför det skulle vara lämpligt att prova Cellexir. Där det vanliga levernet som vanligt är grunden till all hälsa men där Cellexir skulle kunna vara en extra ingrediens för att att nå en nivå till. Och ju mer jag lär mig om våra mitokondrier (cellernas "kärnkraftverk") desto mer intresserad blir jag av att ge dem största möjlighet att fungera till sin fullaste potential. 

Ödets nyck ordnade sedan den perfekta timingen då jag under min Walkfeelingutbildning träffade på Raine Gustafsson som tillsammans med Jonas Bohr och Marcus Gitterle är grundare och huvudägare i Cellexir. Jag tog givetvis tillfället i akt och bombarderade stackars Raine med frågor och fick ännu mer att reflektera över. 

Lyssna/läs - Reflektera - Prova - Utvärdera.

Nu var jag mer eller mindre teoretiskt övertygad så då var det bara att ta nästa steg. Prova!

Jag köpte en årskonsumtion som jag älskvärt delade med mig av till min hustru med tanken att två som provar är bättre än en. Därmed provade vi båda två på i ett halvår och utvärderingen ledde till att vi gjorde likadant året därpå. 

Cellexir hade kommit för att stanna.

Som jag skrivit tidigare. Jag är girig med min hälsa och om vi inte är beredda att investera i den så undrar jag vad som kan vara viktigare?

Läs på och fundera och om du som jag är villig att prova så ange rabattkoden: DP50% när du beställer så startar du omgående en prenumeration med 50% rabatt första månaden sedan 395 kr per månad. Det är fri frakt och prenumerationen kan sägas upp närsomhelst med ett enkelt mail utan inloggning.

Jag hoppas på fler samarbetspartners framöver och kommer vara noga med att de liksom Cellexir "passar in" i mitt sätt att tänka och i mina värderingar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar